Voittaa COVID-19 pitkän hengenvetoon taistella, kun elää kahdesti

Voittaminen COVID-19 voi olla pitkä hengitys taistelu, Tania Cabrera Alvarez kertoo hänen kokemuksensa tämän sairauden hän kärsi yhdessä isänsä kanssa.

”Isäni aloitti joitakin oireita, hän tunsi hyvin väsynyt, hän oli kurkun ärsytystä”, Tania kertoo UnoTV. Murehtia ei tiedä, mitä hän oli aiheuttanut heille mennä lääkäriin, Tania alkoi myös oireita, mutta vähemmän ilmeinen.

”15 päivän jälkeen otimme testin ja tuli ulos positiivinen, joten meidän piti pysyä noin toinen 20 päivää kotona, jotta ei tartuta ketään muuta, jotta voisimme toipua …”

Tania Cabrera, psykologi ja coVID-19 perhe
Psykologi ammatiltaan, ilman sosiaaliturvaa, Tania otti säästönsä, jotta hän ja hänen isänsä voittaisi taistelun. He valitsivat hoidon yksityisessä sairaalassa.

”Mitä meille mainittiin oli talletus 100 tuhatta pesoa, jotta voit tulla sairaalan osa ja jos sinulla on hengityselinten ongelma se merkitsee 200 tuhatta pesoa …”

Tania Cabrera, psykologi ja coVID-19 perhe
He seurasivat lääketieteellisiä ohjeita kirjeeseen, molemmat voitti taudin ja hengissä nyt kuljettaa implisiittinen viesti.

”Onneksi olen selviytyjä ja se ei vanhene, mutta mielestäni siellä on paljon ihmisiä, jotka menettävät perheen, ystävät, joten huolehtiminen meistä on tärkeää”
Tania Cabrera, psykologi ja coVID-19 perhe