Vain pääsuojukset! Walmartin uusi kysyntä Yhdysvaltalaisissa myymälöissä

Walmart ketjun myymälöissä edellyttää asiakkaitaan käyttämään pään päällysteet Yhdysvalloissa alkaen ensi viikolla.

Maailman suurin vähittäiskauppias jo kannusti kuluttajien kansi sen myymälöissä, mutta tämä uusi pakollinen sääntö asettaa sen yhdessä kasvava ryhmä yrityksiä, jotka ovat ryhtyneet vastaaviin toimiin, kun edessä on uusi kasvu coronavirus tapauksissa Yhdysvalloissa.

Päätös voisi myös punnita keskustelua tästä terveystekijästä, jota käytetään ympäri maailmaa, mutta josta on kiistelty Yhdysvalloissa COVID-19-pandemian torjumiseksi.

Walmart sanoi naamarit ovat ”ratkaisevan tärkeitä” ja että niiden käyttö on tarpeen heinäkuusta 20, määräajassa, joka antaa yritykselle aikaa sijoittaa julisteita ja kouluttaa ”terveys lähettiläitä” helpottaa noudattamista tämän uuden politiikan.

Walmart hyväksi terveystoimenpiteitä
Yhtiö on yli 5300 Walmart ja Sam’s Club, tukkuketjun pääsy maksamalla jäsenyys, Yhdysvalloissa, ja on läsnä monissa eteläisissä ja länsimaissa valtioissa, jotka näkivät lisääntynyt contagions ja sairaalahoitoa viime viikkoina.

”Koska virus voi tarttua ihmisiä, joilla ei ole oireita ja eivät tiedä, että he ovat saaneet tartunnan, on tärkeää, että jokainen käyttää kasvojen kattavuus julkisesti ja heillä on sosiaalinen vieraantuminen.”

Dacona Smith, Walmartin operatiivinen johtaja Yhdysvalloissa.
Yhdysvaltain National Retail Federation (NRF) puolusti päätöstä ja sanoi toivovansa ilmoitus merkitsisi ”käännekohta” keskustelussa käytöstä pään päällysteet.

Walmart ilmoitus tulee päivä sen jälkeen Best Buy lisätään luetteloon suuria ketjuja, jotka vaativat kasvojen kattavuus, mukaan lukien yritykset, kuten Starbucks ja Apple, muun muassa.