Uusi terveyskahvilamme on kulttuurien sulatusuuni

VUOTTA ennen terveellistä syömistä ja koko ruokavaihtoehtojen valintaa levisi laajalle manningtreen kauppa oli edelläkävijä.

Manningtree Whole Foods juhlii nyt 20 vuoden liiketoimintaa, ja kansankysynnän mukaan se merkitsee vuosipäivää myymäläkahvilan lanseeraamalla.

Ja kun hänen vanhempansa Sarah Mawkes ja John Dyvig avasivat kaupan, 23-vuotias Maisie Dyvig on uuden ruokakaupan perustamisen ja johtamisen takana.

Maisie kertoo, että hän valmistui äskettäin Lontoon yliopistosta antropologian tutkinnon perusteella, mutta tiesi, ettei hän halunnut mennä tutkijan tutkintoon.
”Halusin käyttää sitä, mitä minulla oli jo todella ja meillä oli huone, joka oli osa kauppaa, jota ei käytetty ja kahvila oli jotain paljon asiakkaitamme, jotka ovat todella uskollisia, oli kysellyt kahvilasta jonkin aikaa.

”Ja se tuntui todella hyvä aika antaa sille mennä”, sanoo Maisie.

Hän selittää Sarah ja John alun perin ollut koko ruokakauppa Brightlingsea ja juoksi maatilan kasvaa tuottaa sitä, ennen siirtymistään Manningtree suurempiin tiloihin, kun hän oli kolme ja hänen nuorempi veljensä Tom oli yksi.

”He olivat ehdottomasti edellä käyrä avaaminen koko ruokakauppa tekee jotain muuta kukaan muu ei ollut”, hän lisää.

Sarah, Maisien äiti, pyörittää nyt kauppaa myymällä muun muassa tuoretta hapantaikinaa, luomuvihanneksia ja paikallisesti tuotettuja munia, jotka toimitetaan maatilalta tiellä.

”Meillä on oma brändi ja omat tarrat, jotka merkitsevät meidät eri kuin muut ruokakaupat, olemme brändi itsessämme todella.

”Ja osana 20-vuotisjuhlaa kauppa on juuri käynyt läpi uudelleen tuotemerkin uudelleen, jossa on uusi myymälä edessä ja uusi logo, joten se oli todella hyvä aika esitellä kahvila”, kertoo Maisie.
Kahvila on hyvin maisien liiketoimintaa, ja hän on valmistanut tuoreita kasvisruokia.

”Teen kaiken itse tällä hetkellä, ruoanlaitto, ottaa tilauksia ja palvelevat niin se on täynnä tällä hetkellä.

”Palaute on ollut todella hyvä, vaikka ja olimme niin kiireisiä viime viikolla voisin joutua ajattelemaan laajentaa aukioloaikoja jo ja olemme vasta avanneet”, hän sanoo.

Kahvila avautuu tällä hetkellä keskiviikosta lähtien, mutta kuten Maisie sanoo, tämä voitaisiin tarkistaa pian.

Hänen valikosta hän on saanut inspiraatiota hänen rakkautensa ruokaa ja matkustaa – ja on jopa laskemisesta joitakin hänen antropologian tutkimuksia hänen uusi hanke.

Tein väitöskirjani falafelista!

”Ruoka on aina ollut intohimoni ja ruoka on suuri sulatusuuni kulttuureista todella, ja sitä toivon näyttää kahvilassa.

”Olen todella osaksi Intian ruoanlaitto, ruokia kuten dahl ja chili ja hyödyntää, että vaikutus ja minun matkustaa olen tuo, että ruokaa kokkaan täällä.”