Tutustu Essex Fine Food Show tänä viikonloppuna

Jos käyt kilparadalla tänä viikonloppuna, ei ehkä ole mitään hevosurheilua, mutta saatat saalis sivuston julkkis kokki tai kaksi! James Martin on siellä lauantaina ja John Torode sunnuntaina.

He esittelevät joitakin suosikkiruokiaan Verstegen Chefs Stagesta klo 11.00, 13.00 ja 15.00. Saatat jopa saada röyhkeä selfie niiden kirjan allekirjoituksia!
Meillä on myös suuri riviin paikallisia kokit osoittavat heidän suosikki ruokaa Dan Hull paikallisten kokkien vaiheessa myös Dan Hull, Dan Hull Prepared Foods Mick Binnington alkaen Windmill klo Chatham Green ja Adnam Townsend alkaen New London Ravintola Chelmsford.

Ulkona ruoka kenttä on, jossa voit hemmotella joitakin vakavia ahneutta erikoisuuksia, kuten puulämmitteisiä pizzoja, kirnupiimä kana, itämaiset nuudelit ja suolaisia ja makeita ohukaisia. Kaikki pestään alas virkistävä tuoppi Adnams, lasi prosecco tai juuri puristettu ranskalainen limonadi.

Päästä show hengessä, kuunnella elävää musiikkia paikallisten laulajien, Tou Can Jam ja Idreiss Ibrahim.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit tehdä ostoksia valtavasta valikoimasta artisantuotteita ruoka- ja juomanäytteilleasettajiltamme, mukaan lukien upeat suklaat, juustot, käsityönä valmistetut hedelmäviinit, kastikkeet, vegaaniset ja kasvisruoka-ateriat ja välipalat.

Monet heistä ovat Great Taste Award -voittajia.

Näytä järjestäjä, Anne Pocock sanoi ”olemme hyvin innoissamme tämän vuoden show, on poikkeuksellinen kaliiperi kokit ja tuottajat ja kävijät voivat tavata ja keskustella ihmisten takana tuottaa ja nauttia fantastinen foodie kokemus”

On line lipunmyynti sulkeutuu klo 17 torstaina 10 toukokuu, mutta liput ovat saatavilla portilla £ 6.00