Treasury siirrot 20 tuhatta mdp alkaen vakauttaminen rahasto valtioihin

Valtiovarainministeriö ja julkinen luotto (SHCP) siirsi varoja 20 miljardia pesoa 32 valtiota, jotka tulevat liittovaltion yksiköiden income vakauttaminen rahasto.

Nämä varat edustavat sekä yhteisöille että kunnille vapaasti saatavilla olevia tuloja, mikä mahdollistaa talouden elpymisen nopeuttamisen.

”Mukaisesti liittovaltion laki talousarvion ja vastuun ja sen asetukset, koska viime viikolla valtiovarainministeriön ja julkisen hyvityksen siirretään 32 liittovaltion yhteisöjä maan, varat vastaavat korvausta toisen neljänneksen rahaston vakauttamiseksi tulojen liittovaltion yhteisöjä (EFFS).”
Tältä osin valtiovarainministeriö lisäsi, että mekanismi mahdollisti federaation kattamaan erot havaittujen osakkeiden liittovaltion tulot, jotka johtuvat todellisesta käyttäytymisestä taloudellisen toiminnan ja budjetoitu vuoden alussa.

”Valtiot ja Mexico City saivat yhdessä noin 20 miljardia pesoa heinäkuun ensimmäisillä päivillä, joista 20 prosenttia on kuntien laki.”

Valtiovarainministeriö
Talouden elpyminen ja COVID-19
Virallisessa tiedonannossa yksikkö varmisti, että resurssit antavat valtioille ja kunnille tuloja talouden elvyttämiseksi alueellaan COVID-19-pandemian aiheuttaman kriisin yhteydessä. Tässä nimenomaisessa tilanteessa pyydetään, että tämä resurssi toimitetaan kuukausittain.

”Lisäksi, kun edessä kriisi epävarmuus aiheuttama COVID-19 pandemia, valtiovarainministeriö ja julkinen luotto pyrkii mahdollistamaan siirtää FEIEF varoja voidaan toteuttaa kuukausittain, jotta voidaan tukea liittovaltion yksiköt suunnittelussa menojensa käyttöä.”