teatteri ajatukset: hylkääminen on yleistä, mutta se vain kannustaa minua

Joskus jätetään pois, tai työnnetään syrjään, voi olla hieno asia; se riippuu suuresti hylätyn henkilön luonteesta. Mutta minulle se kannustaa minua.

Se on tapahtunut melko muutaman kerran urani, mutta hylkääminen on valtava osa teollisuutta, se on ehkä tärkeämpää ja yleistä kuin menestys.

Onnistuaksesi sinun tarvitsee vain löytää tapa käyttää sitä eduksesi.

Löysin itseni Oliver!, pelissä Dodger, yhdistyneen kuningaskunnan kiertueella, mutta aluksi saada rooli ei ollut yksinkertaista.

Aluksi he sanoivat, että sain roolin, mutta sitten peruin sen. Äitini piti puhua minulle, agentti. Muistan kuulleeni hänen sanovan: ”Ei, he tarjosivat Dodger ja se on, että tai hän ei tee sitä!”

Sanomattakin on selvää, että minut palautettiin. Mutta tämä epävarmuus heidän puoleltaan näytti jatkavan hyvin harjoituksiin, ensimmäinen lehdistö ja valokuva puhelu ja sen jälkeen.

He sanoivat aina asioita, kuten ”aiotteko olla kunnossa” ja ”oletko valmis”.

Lehdistössä soittaa minua pyydettiin liittymään muihin päänäyttelijöiden jäseniä, vain jättää pois kuvia. Yksikään toimittaja ei kysellyt, joten en edes tiedä miksi olin siellä. Myöhemmin nämä asiat alkoivat saada minua, ja minun piti pitää poimia itseni takaisin ylös, kun kaikki, minulla oli hauskaa, enkä ollut unohtanut, kuinka onnekas olin, olla missä olin, eikä koulussa kuin tuhannet muut.

Kuitenkin, se tuntui antaa minulle lisää motivaatiota. Halusin todistaa heidän olevan väärässä.

Viimeinen pisara oli ehkä, kun he ehdottivat, noin kaksi yötä ennen minun ensimmäinen esitys, että he voisivat saada poika, joka oli rooli edellisessä kaupungissa.

Olin nähnyt hänet ja yhtä hyvä kuin hän oli, tiesin, syvällä sisimmässäni, olin paljon parempi. En ollut ylimielinen, en ole koskaan ollut, ei koskaan tule olemaan.

Mutta kuten kaikki suuret esiintyjä luultavasti kertoa: Sinun täytyy uskoa itseesi täysin, ja usko, että olet paras, ei ole tilaa millekään esiintyjän psykologialle sotkea sitä.

Joten, kun he ehdottivat korvaamista, se osoittautui elintärkeä katalysaattori saada minut näyttämään heille.

Arviot avajaisiltana The Theatre Royal, Norwich, hallitsi rave arvion sinun todella.

Se oli luultavasti hetki Cameron Mackintosh päätti, että jos show oli menossa Broadway olin 100 prosentin menossa siihen.

l Tämä sarake sisältää otteita David Garlickin tulevasta muistelmasta, My Eyes, How Green! Broadway Davey G