”Strays” aiheuttaa rannikon pysäköinti kaaos Pohjois Essex

KAUPUNGIN valtuutetut haluavat taistella takaisin ”itsekäs” päiväretkiä asentamalla kaksinkertainen keltainen linjat kulmissa Frinton in avenues.

Asukkaat jäivät vihaisiksi, kun kuriton autoilijat kerääntyivät rannikolle kuumalla säällä, kun Covid-19-rajoituksia helpotettiin.

He pysäköivät ajoväylien yli, teiden kulmiin ja jopa ambulanssilaiturille Esplanadille, Frinton golfklubin viereen.

Frinton valtuutettu Terry Allen: ”Nämä kävijät olemme saaneet näyttävät olevan ”ei välitä” asenne, erityisesti pysäköinti.

”Se on sääli – se ei ole meidän tavallista kävijöitä, jotka ovat täysin kunnioittavia, rakastavat paikkaa ja kohdella sitä hyvin – saamme paljon kulkureita.

”Kaupunginvaltuustona – tai jopa piirineuvostona – emme voi antaa pysäköintilippuja. Meidän on mentävä North Essex parking partnership -henkilöille.

”Mutta meillä on nyt suunnitelma pysäyttää se. Ei välttämättä tänä vuonna, mutta ensi vuonna – haluamme valvontaa kulmat koko matkan pitkin Esplanade eikä pysäköinti kuoriutuneilla alueilla ja kukkapenkkiin.

”Terveyden ja turvallisuuden kannalta se, mitä he tekevät, on vaarallista – ihmiset käyttävät sitä väärin ja tarvitsemme valvontaa.

”Toivotamme ihmiset tervetulleiksi Frintoniin, mutta heidän on käyttäydyttävä.”

Jäsen Allen tapaa Tendringin neuvoston pääjohtajan Ian Davidsonin kanssa ottaakseen esille frintonin liikenne- ja pysäköintiongelmia koskevat kysymykset sekä merelle johtavien keinojen kulmissa olevien keltaisten viivojen tarpeen.

”Emme pyydä paljon, vain keltaisia viivoja, jotta pysäköintijohtajat voivat tulla alas ja lippu niille, jotka luovat ongelman”, hän lisäsi.

Frinton valtuutettu Nick Turner sanoi pysäköinti valvojat olivat olleet koko Tendring yli ensimmäisen viikonlopun elokuussa.

Frintonissa myönnettiin kolmen päivän aikana yhteensä 23 pysäköintilippua, kun taas 47 myönnettiin Waltonissa ja 31:ssä Clactonissa.

Turner lisäsi: Olin järkyttynyt siitä, kuinka vähän lippuja annettiin Frintonissa.

”Tämä tarkoittaa kahta asiaa – ongelma ei ole niin paha kuin luulemme tai meillä ei ole oikeaa liikennemääräystä.

”Mutta tiedämme, että se on tärkeä asia – En ole koskaan ollut niin iso postbag noin pysäköinti kysymyksiä.”