Silva: Taistelu britit pitäisi tulla pysyvä ominaisuus kalenterissa

Eden Silva haluaa taistelu britit tulee vuosittain kiinnike Britannian tenniskalenteri.

Stratford tähti on tällä hetkellä kilpailevat UK Pro Series Classic Week Weybridge, mutta oli räjähdys National Tennis Centre viime kuussa, jossa hän duelled sen ulos Andy Murray, Kyle Edmund ja Cameron Norrie arvostetussa joukkue tapahtumassa.

British No.11 on piristynyt voitto ja tappio tällä viikolla, mutta arvioi Roehampton tapahtuma – joka edelsi UK Pro-sarjan Britannian tennis aikataulu – ansaitsee pysyvän paikan aikataulussa.

”Toivottavasti he aikovat tehdä se vuosittain asia – on puhuu siitä, ja mielestäni se on vain löytää, kun on oikea aika kaikkien aikataulussa, koska kaikki ovat yleensä niin kiireinen”, 24-vuotias sanoi.
”Toivottavasti he voivat tehdä sen uudelleen, koska se oli hauskaa – se oli hienoa pystyä katsomaan Andy vaikka se oli vain kaksinkertaistuu.

”Jokainen antoi parhaalle jokaiselle ottelulle, vaikka se oli hauska asia, ja pystyi silti pitämään hauskaa sen kanssa, joten se oli hieno tapahtuma.

”En olisi voinut pyytää parempia joukkuetovereita ja kaikki olivat todella tukevia saada takana toisiaan – oli paljon pilailua ja uskon, että teki tapahtuman.”

Silva on yksi 24 johtavista pelaajista duelling se ulos laajalti laskutettu Premier League tennistä Weybridge, kilpailevat kimalteleva joukko lahjakkuutta kuten Harriet Dart ja Jodie Burrage naisten piirtää ja James Ward ja Liam Broady miesten.

Innovatiivinen muoto oli suunnitellut Andy Murray valmentaja, Jamie Delgado, jossa pelaajat Classic Week on jaettu kahteen laatikkoon kuusi ennen finaaliviikonloppua 15.8.ja 16.8.

Silva kaatoi Emily Arbuthnott 6-3 6-2 hänen avaamisesta ottelu maanantaina, mutta ei jäljitellä hänen ominaisuus sujuvuus seuraavana päivänä, kun hän hävisi tie-tauko vastaan Freya Christie.
Hän saa mahdollisuuden toipua keskiviikkona ja arvioi, että nopea käänne on mikä tekee tapahtumasta niin erottuva.

”On ottelu joka ikinen päivä, voitat tai häviät, joten on aina mahdollisuus voit ajatella, mitä teit, jos hävisit ja rakentaa sitä, jos olet voittanut”, hän lisäsi.

”Olen todella iloinen, että voin päästä sinne huomenna – voitin viikon kolme täällä saada, ja ovat pelanneet melko hyvin.”

12 Yhdistyneen kuningaskunnan alkuun naisten ja miesten ovat päteviä kautta UK Pro Series UK Pro Classic – www.ukproseries.com. Lopullinen 3 päivää kilpailua on kansallinen vapaasti ilmaan kattavuus: Freeview Channel 64, Sky Channel 422, Virgin Media Channel 553, TalkTalkTV Channel 64, BT TV Channel 64 ja ladata app FreeSportsPlayer.tv