Silmä! Erotettu, nämä pormestarin magdalena contrerasin tianguit.

Toistaiseksi tianguis keskeytetään pormestarin maassa Magdalena Contreras on alueilla suuri tartunta COVID-19. Kuva: @ALaMagdalenaC.
Toistaiseksi tianguis on keskeytetty pormestari Magdalena Contreras Mexico City, koska on alueilla korkea tartunta uuden coronavirus (COVID-19), raportoitu sunnuntaina kautta lausunto, pormestari Paty Ortiz Couturier, ja selitti, että toimenpide toteutetaan sekä terveyden vuoksi kauppiaiden ja asiakkaiden näiden kaupallisten piirien pyörillä.

Seuraavat pormestari Magdalena Contrerasin tianguit keskeytetään:

Tankki.
Ristit.
The Malinche.
Cuauhtémoc, mitä sinä teet?
Sierra Mudsin kanssa.
San Bernabé Ocotepecin kylä.
Yleinen kauppa yleisillä teillä on myös keskeytetty.
Pormestari Ortiz Couturier lisätään julkilausumaan:

”Asianomaiset kauppiaat saavat taloudellista tukea talouskehitysministeriöltä (CDMX), ja pormestari tarjoaa ruokapaketteja. Näissä siirtokunnissa, joissa on havaittu lisääntynyttä tartuntaa, toteutetaan myös koti-to-house epidemiologinen seuranta, jotta voidaan tarjota neuvontaa, lääkärintarkastusta ja varhaisen tapauksen kanavointia.”
Pormestari sitoutui vahvistamaan näiden siirtomaiden ja niiden tiangumien terveystoimenpiteitä, joilla on suurempi tartuntariski; varmistaa kaikkien kansalaisten terveys, joten tiedotus ja perifoniset kampanjat, joiden tarkoituksena on kutsua ihmisiä pysymään kotona, vahvistetaan unohtamatta lääketieteellistä, ruokaa ja taloudellista tukea perheille, joilla on positiivinen jäsen COVID-19 kautta Responsible and Protected Homes-ohjelman kautta.