Se on eräänlainen taika Colchesterin taidekeskuksessa.

Todistamassa lähes unfathomable taikatemppu suoritetaan juuri ennen silmäsi koskaan ei hämmästytä, hämmästyttävä tai hämmentää mieltä.

Kun ne tehdään hyvin, voi olla vaikea olla kyseenalaistamatta, jos muutmaailman voimat ovat pelissä, vaikka tietää, että kaikki noituutta on oikeastaan vain seurausta petoksesta, vuosien käytännön ja erittäin nopeita käsiä.

Jälkimmäinen on mitä Vincent Gamibini, joka esiintyy Colchester Arts Centre keskiviikkona, pitää hänen forte.

Hänen nopea, silmänkääntötemppeli-of-hand kykyjä, kortteja ja kolikoita, on nähnyt hänet voittaa palkintoja useissa kilpailuissa – taito hän vietti käsittämättömän määrän tunteja viimeistellä koko hänen teini vuotta.

Nykyään Brighton-pohjainen taikamies yhdistää hänen taitava tapoja deadpan komedia, elementtejä teatteri, performanssi ja puhuttu sana.

Meikin hänen uusin show, Chore of Enchantment, on saanut innoituksensa siitä, miten maailmanlaajuiset uutiset tapahtumat ovat jättäneet hänet pettyneenä, mutta tulossa ehdot kamppailee ”taikurin lohko”.

Esityksen aikana Vincent, joka on osa himoitun London Magic Circlen, käyttää myös viihdettä käsitelläkseen vaikeuksia yrittää toimia taikurina nykymaailmassa.

Se tutkii, onko taikamystinen voi tarjota lohtua ja eskapismia jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, jossa ajatukset hallitsevat negatiivisuus.

Ennen, mikä on varmasti leuka pudottamalla rutiini, Vincent johtaa ilmainen käytännön magic työpaja.

Se antaa orastava David Blaines tietoa siitä, miten luottavaisesti vetää silmänkääntötemppu-of-hand magic, tarkastelemalla suhdetta taikurin toimia, silmät, ja puhe.

Lupaus on vieraat lähtevät paikka aseistettu tietoa tehdä temppuja – jotka vaativat vain kolikon ja kynän -perimmäinen vakaumus.

Työpaja on avoinna keskiviikkona klo 16.00-18.30 ja on vapaa osallistumaan, mutta ennakkovarauksesta on suositeltavaa.

Vincent Gamibinin päänäyttely järjestetään myös keskiviikkona klo 20.00 alkaen, ja tapahtumapaikan ovet avautuvat klo 19.30.

Asiakkaita pyydetään maksamaan, mitä heillä on varaa, jopa £ 15, saada voi tulla show.