Ross luottaa Hibernian pelaajat noudattavat sääntöjä varoituksena annetaan rikkomuksista

Hibernian päävalmentaja Jack Ross luottaa hänen pelaajat noudattavat coronavirus protokollia, kun Skotlannin jalkapallo sai lopullisen varoituksen hallitukselta.

Ensimmäinen ministeri Nicola Sturgeon antoi ”keltainen kortti” pelin jälkeen rikkoo sääntöjä kahdeksan Aberdeen pelaajia ja Celtic puolustaja Boli Bolingoli johti lykkäämiseen useita kahden seurojen pelejä.

Skotlannin hallitus oli varoittanut mahdollisesta keskeyttämisestä toiminnan aamulla Hibernian n 1-0 voittaa Dundee United jälkeen uutinen rikkoi Bolingoli lentovierailu Espanjassa päivää ennen kuin hän pelasi vastaan Kilmarnock.
Tuomiopäivän skenaario vältettiin jälkeen uusin useita keskusteluja hallituksen ja jalkapalloviranomaisten, ja Ross toiveikas painopiste on nyt positiivinen tapa peli käsittelee Covid-19 uhka.

”Ymmärrän joitakin otsikoita sen ympärillä”, hän sanoi. ”Epäilemättä jotkut ihmiset ovat tehneet todella huonoja tuomioita. Mutta hitossa monet ihmiset ovat tehneet asioita kunnolla. Kuten usein tapahtuu, ne unohdetaan.

”Jatkamme asioiden tekemistä kunnolla. Meidän on varmistettava, että emme epätoivoisesti etsi seuraavaa henkilöä tekemään jotain sen ulkopuolella, mitä heidän pitäisi tehdä.
”Toivottavasti voimme keskittyä sen myönteiseen puoleen ja nauttia jalkapallon näkemisestä, koska on ollut nautinnollinenta olla takaisin. Pelejä, joita olen ollut mukana, olen rakastanut. Ja rakastan katsella pelejä.

”Me klubina olemme olleet kunnioittavia. Muistutamme jatkuvasti pelaajia siitä, että se on tehtävä. Luotan siihen.”

Sen lisäksi, että Skotlannin ammattilaisjalkapalloliitto suostui toteuttamaan useita toimenpiteitä hallituksen rauhoittamiseksi.

Perustetaan välitön pelaajakoulutusohjelma, jolla varmistetaan, että pelaajat ja henkilökunta eivät riko sääntöjä, luodaan erilaisia seuraamuksia, jotta pelaajia voidaan rangaista rikkomuksista ja liiga ryhtyy myynninedistämistoimintaan kansanterveydellisten viestien tueksi.