Puhallettava sairaala osallistua COVID-19 vetää tuulen Coahuila

Sairaalassa ei ollut potilaita tai hoitohenkilökuntaa, joten loukkaantuneita ei ilmoiteta. Kuva: UnoTV.
Tuulipuuskat jopa 70 kilometriä tunnissa, kirjataan lauantaina iltapäivällä kunnassa Ciudad Acuña, Coahuila, kuvasi asennettu puhallettava sairaala hoitaa ihmisiä tartunnan COVID-19 coronavirus.

Puhallettava sairaala avattiin vasta viime heinäkuussa 6, tiloissa Macro Plaza kyseisen kunnan pohjoisosassa Coahuila, koska kasvu positiivisia tapauksia coronavirus COVID-19 väestön keskuudessa.

Kunnallisen pelastuspalvelun henkilöstö ja palokunta saapuivat paikalle, kun tuulet väistyvät, ja tavoitteena oli poistaa osa metallirakenteesta, joka oli kastella makroaukion parkkipaikan yli; joukossa silitysraudat, jotkut terva, joka rakensi sairaalan olivat myös sotkeutuneet.

Huolimatta lähes kaksi viikkoa vanha, ei ollut potilaita tai hoitohenkilökuntaa puhallettavassa sairaalassa, joten ei ihmisiä loukkaantui tämän tapahtuman ilmoitetaan.

Lauantai-iltaan saakka Coahuilan hallituksen tai valtion terveyssihteerislandin viranomaiset eivät ole antaneet kantaa tähän tapahtumaan.

Kunnes tuomioistuin paljastettiin Liittovaltion terveyssihteeristyä lauantai-iltana, valtion Coahuila kertyy yhteensä 8831 positiivisia tapauksia COVID-19, joista 1334 edelleen aktiivinen, lisäksi, että yksikkö on ilmoittanut 454 kuolemantapausta, koska uusi coronavirus.