Prinsessa Leonor näyttää esimerkkiä Espanjan kuninkaalle: hän pyytää häntä ottamaan suojan

Prinsessa Leonor oli esimerkkiä käyttää päätykansi ja pyysi isäänsä, kuningas Felipe VI Espanjan laittaa maskin aikana julkinen tapahtuma, joka johti Espanjan rojalti.

Sillä hetkellä, kun Asturian prinsessa Leonor de Borbón, puhui hienovaraisesti isälleen, että kansi oli sijoitettu, vangittiin videolle, joka levisi nopeasti netissä.

Videossa näet hallitsija istuu välillä prinsessa Leonor ja kuningatar Letizia on antanut puheen kunniaksi uhrien COVID-19; Kuitenkin kuningas ei enää kantanut luonnos kansi, se, että 14-vuotias huomannut ja tyylikkäästi sai isänsä tietää.

Perijätär kutsun jälkeen Espanjan valtaistuimelle kuningas Felipe VI asetti naamion tummien sävyjen pariin, kuten muutkin kuninkaalliset sukulaiset.

Espanjan valtaistuimen perijätär näytteli seremonian aikana raittiina Kuninkaallisen palatsin asevaraston pihalla viime torstaina, jossa kuningas piti puheen COVID-19:n uhrien kunniaksi.
Prinsessa Leonor ja muut kuninkaalliset perhe otsikoitu tapahtuma muistoksi COVID-19 uhreja. Kuva: Getty Images
Kuninkaiden ja heidän tyttäriensä lisäksi hallituksen jäsenet, Euroopan unionin ja Maailman terveysjärjestön tärkeimmät tehtävät kokoontuivat ulkoilma-alueelle.

COVID-19:n kuolonuhrien kuolonuhrien muistaminen tapahtuman aikana. Lisäksi espanjan valtaistuimelta hänen isälleen peritty prinsessa Leonorin vaikutus oli ilmeinen.

Nuori prinsessa esitti esimerkkiä sängyn kannen käytöstä, esine, joka on määrätty käyttäytymään COVID-19-tartuntariskin minimoimiseksi.