Osta pieni pottisi: siellä on miljoonan dollarin arvonta oppikirjoihin

Arvonta pidetään sunnuntaina 19.7. Kuva: Quartroom Tiedosto
Ministry of Public Education (SEP) ja National Lottery for Public Assistance järjestää 1491 piirtää muistoksi 61 vuotta Kansallisen komission free textbooks (Conaliteg), joka syntyi 12 helmikuu 1959.

Tämä arvonta pidetään sunnuntaina 19 heinäkuu arvonnat hall moro rakennuksen National Lottery pisteen 20:00 tuntia.
Kun uutinen tämän miljoonan dollarin piirtää, on syytä muistaa, että komissio vapaa tekstit luotiin tarve ottaa alas koulutuksen viive, joka vallitsi maassa.

Tässä mielessä YSV:n omistaja Esteban Moctezuma Barragán totesi, että hänen työntekijänsä ovat kaikkien meksikolaisten kunnioituksen ja ihailun arvoisia, koska ne mahdollistavat yli 180 miljoonan kirjan vuosittaisen painoksen noin 26 miljoonalle esikoulu-, ala- ja keskiasteen opiskelijalle.

Etsi ilmaisia oppikirjoja digitaalisessa muodossa
SEP on saatavilla kaikille meksikolaisille, vapaa oppikirjoja digitaalisessa muodossa ja niitä voi kuulla sen verkkosivuilla.

Komissio jakaa kirjoja myös 64 eri kielellä, joita puhutaan kansallisella alueella. Nämä materiaalit toimitetaan alkuperäisyhteisöille.

Perustamisestaan lähtien Conaliteg on ollut peruslaajennuksen peruspilaaja peruskoulutuksessa maassa. Vuosien mittaan se on vakiinnuttanut itsensä keskeiseksi oppilaitokseksi, ja covid-19:n tuottama pandemia voisi vahvistaa sitä, kun miljoonat opiskelijat keskeyttävät kasvokkain pidettävät luokat.

SEP julkistaa uuden aiheen ensi lukuvuonna
Opetusministeriö (SEP) ilmoitti, että seuraavan lukuvuoden 2020-21 tulee olemaan uusi aihe peruskoulutuksen opiskelijoille.

Kyse on Terveellinen Living, joka sisältää useita aiheita, ”ensinnäkin kaikki liittyvät hygienia, henkilökohtainen hygienia. Se vie meidätkin siivousohjelmaan. Tulee olemaan ravitsemus”, selitti PMI otsikko Esteban Moctezuma.

Se ilmoitti, että myös fyysinen aktivointi ja ohjelmat, jotka lisäävät tietoisuutta myrkyllisten aineiden käytön riskeistä, olisivat merkityksellisiä.

”Toinen on liikunta, meidän täytyy liikkua, fyysinen aktivointi, kouluurheilu, liikuntaa ja lopulta mitään käyttöä myrkyllisiä aineita, ja se on seuraavan lukuvuoden yhdessä aiheessa ja etiikkaa ja kansalaisyhteiskunnan.”