Oletko fani herkullinen ruoka ja näkyvä kokit?

Kirjailija Neil Johnson kiinni show järjestäjä Anne Pocock selvittää, mitä tapahtuu viikonloppuna

Emme usein saa julkkiskokkeja Essexiin, anne, – mutta kuulin, että sinulla on kaksi tulossa ohjelmaan?

Kyllä, olemme hyvin innoissamme siitä, että James Martin ja John Torode osoittavat päävaiheestamme. Useimmat ihmiset ovat katselleet niitä televisiossa ja nyt on aika päästä lähelle ja katsella niitä kokki elää.
Tiedätkö, mitä he aikovat kokata?

Kyllä, mutta haluaisin pitää sen yllätyksenä vierailijoillemme – En halua pilata asioita. Mitä voin sanoa, että on todennäköistä James sisältää jotain hänen uusin kirja ”James Martin’s American Adventure” ja John ehkä ruoanlaitto jotain mausteinen aasian vaikutus.

Saavatko vierailijat tilaisuuden puhua Jamesille ja Johnille?

Kyllä, he molemmat allekirjoittavat kirjojaan näyttelyssä – James se on James Martin’s American Adventure ja John ”My Kind of Food”. Molemmat kokit ovat erittäin ystävällisiä ja mielellään keskustella ihmisille, kun allekirjoitat kirjojaan. Voi jopa olla mahdollisuus cheekie selfie!

Täytyykö vierailijoiden varata lippunsa etukäteen nähdäkseen Johnin tai Jamesin mielenosoitukset?

Kyllä, on suositeltavaa varata paikkoja ennen viikonloppua, koska ne voidaan myydä loppuun ennen viikonloppua show. Niitä voi ostaa show-sivustolta. Haluan mainita, että alle 6-vuotiaat lapset eivät ole sallittuja julkkiskokkimielenosoituksissa.

Sen lisäksi kuuluisuuksia, tuleeko muita kokkeja ruoanlaitto liikaa?

Kyllä todellakin, meillä on toinen vaihe paikallisille kokki mielenosoituksia ja meillä on joitakin todella suuria lahjakkuutta ruoanlaitto heidän suosikki ruokia. Meillä on myös mielenosoitus Master Butcher – jos olet koskaan miettinyt, missä pekoni tai kyljykset tulevat, David Innes on teurastaa puoli sika ja ruoanlaitto sitä BBQ liikaa. Vierailijat voivat tulla maistamaan. Lisää, että herkullinen kyyhkynen lautasen ja fine dining mielenosoituksen ankka ja suuri BBQ ruoanlaitto ideoita Dan Hull, joka omistaa Dan Hull Prepared Foods Danbury. Täydelliset tiedot kaikista kokkeja löytyy show verkkosivuilla

Voivatko kävijät ostaa ruokaa ja juomaa kotiin heidän kanssaan ja voivatko he kokeilla ennen kuin he ostavat? Ja voitteko antaa meille joitakin esimerkkejä siitä, mitä on tarjolla?

Mistä aloitan? Tulee paljon suuria tuotteita myynnissä – monet kauppiaat ovat Great Taste Award Voittajat ja ne todella ovat kerma sadon. Fantastisista hilloista, chutneys ja juustot sulaa suussa maitojäätelöjä ja sileä oliiviöljyjä ja paikallisesti kasvatettu parsa. On todella liikaa mainita, mutta ne ovat kaikki listattu sivuillamme. Ja kyllä, suurin osa kauppiaista tarjoaa maistaa
Heillä on todellakin hoitoon varastossa – olemme luoneet fantastinen katuruoka avenue, jossa on paljon istuimia, elävää musiikkia ja baareja. Toivomme, että meillä on kaikki maut peitettyinä. Tässä on pieni valikoima, makeita ja suolaisia ohukaisia, jotka on tehty tilauksesta, ankkakääreitä ja paksuja siruja (valmistettu hanhenrasvasta), Itämainen nuudelibaari, kirnupiimäkana ja puulämmitteiset pizzat. Pestä kaikki alas, luonnos oluita Adnams southwold, luonnos siideri, prosecco, viini, juuri puristettu ranskalainen limonadi, gini ja tonic, käsityöläiskahvi ja kaunis vintage teehuone palvelee iltapäiväteetä luuposliini kupit!

Voivatko vierailijat ostaa lippuja portilta?

Kyllä, ymmärrettävästi jotkut ihmiset tekevät viime hetken päätöksiä vierailla ja liput ovat myynnissä portilla. Ja jos meillä on lippuja James Martinin tai John Toroden mielenosoituksiin, ne ovat myynnissä tapahtumapaikalla.

Onko sinulla viimeinen neuvo vierailijoille, Anne?

Tuo tukeva ostoskassit, käytä mukavia kenkiä ja jos sinulla on pakastin tai ostoskassi, joka voisi olla kätevä viedä kotiin ihana jäätelöä!