Nuori mies, joka suojeli internetjättiläisten henkilötietoja

Se on osallistunut kaikenlaisiin oikeustaisteluihin parantaakseen tietosuojaa.
Nuori asianajaja Max Schrems, joka teki päätöksen, joka muuttaa henkilötietojen siirron sääntöjä Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välillä, on tullut painajainen Facebook ja internet jättiläisiä.

Tämä digitaalisten vapauksien puolustaja puhkesi tunteisiin pian Sen jälkeen, kun Euroopan unionin tuomioistuimen päätös julkistettiin.

Facebook on ”valtava työkalu olla yhteydessä tuttavia”, hän sanoi haastattelussa. ”Mutta en ole koskaan jakanut liian henkilökohtaisia tietoja.”

Tämä nuori nuori itävaltalaisnäköinen nuoriso huomautti, että sosiaalinen media on hänen taistelunsa rostrum hänen taistelussaan verkkojättiläisten tietosuojakäytäntöä vastaan.

Henkilötietojen puolustaminen
Max Schrems syntyi Salzburgissa ja asettui Itävallan pääkaupunkiin ja kertoo toimittajille, että hänen taistelunsa syntyi Piilaaksossa, jossa hän otti college-lukukauden.

”Amerikkalaiset pilkkasivat avoimesti eurooppalaisia heidän vaatimuksestaan perusoikeuksista”, hän selittää. ”He sanoivat, että sillä ei ole mitään seurauksia” polkea tietosuojasopimuksia.

”Henkilötiedot ovat uutta öljyä”
Itävallassa opiskelija pyysi Facebookia lähettämään hänelle yhteenvedon henkilötiedoistaan ja sai tiedoston, joka sisältää tuhat 222 sivua, jotka sisälsivät hänen poistamiaan tietoja.

Tämä vahvisti hänelle, että internet jättiläiset, ”henkilötiedot on uusi öljy. He haluavat ne, siinä kaikki.”

Sen jälkeen aktivisti on osallistunut kaikenlaisiin oikeudellisiin taisteluihin parantaakseen tietosuojaa sekä Itävallassa että Irlannin tuomioistuimissa, joissa Facebookin Euroopan päätoimipaikka sijaitsee.

Sen ensimmäinen isku EU:n tuomioistuimelle juontaa juurensa vuonna 2015, kun se sai eu:n ja EU:n välisen Safe Harbor -sopimuksen mitätöinnin, joka on Euroopan oikeussuojan torstaina kumosi Privacy Shield -mekanismin esi-isä.

Nyt hän saa onnittelut amerikkalainen tiedonantaja Edward Snowden, joka julkisti yhteyksiä Yhdysvaltain tiedustelupalvelujen ja joidenkin Silicon Valley yritykset, ja rakenteet hänen taistella noin kansalaisjärjestö nimeltä Noyb (ja ”Ei kuulu liiketoimintaa”: ”se ei kuulu sinulle”).