Murray voi aiheuttaa uhka US Open, sanoo Battle of britit kilpailija Raducanu

Andy Murray voi käynnistää toteuttamiskelpoinen haaste US Open ensi kuussa mukaan nuori hotshot Emma Raducanu.

Raducanu, vain 17, teki kaksi kahdesta UK Pro Series Classic Week Weybridge jälkeen toppling Eliz Maloney 6-0 6-2 jatkaa hänen vahva alku kuin yleismerkki merkintä.

Ja hän saapui St. George’s Hill Lawn Tennis Club jälkeen kilpailevat arvostetun Taistelu britit, jossa hän duelled sen ulos kahdesti kolminkertainen Grand Slam voittaja Murray roehampton tuomioistuimissa.

Raducanu rakasti nousta lähelle ja henkilökohtainen entisen maailman no.1 ja arvelee hänen peli on vahvassa kunnossa menossa takana suljetut ovet Grand Slam klo Flushing Meadows.

”Hänen taistelu ja päättäväisyyttä vain saada takaisin ulos kilpailevat kertoo paljon itselleen”, hän sanoi.
”Ei ole väliä mitä, hän aikoo antaa parhaansa ja näissä olosuhteissa, mitä tahansa voi tapahtua, koska hänen peli on todella suuri.

”Pelasin Andyta vastaan kahdesti brittien taistelussa – oli hienoa nähdä, kuinka nopeasti saapuva pallo on tällä tasolla miesten pelissä, joten se oli hieno kokemus vain yrittää palauttaa hänen palvella.

”Hän on suuri ja asia, joka tekee hänestä suuri kilpailija on suuria kohtia – hän tietää tarkalleen, mitä tehdä, milloin työntää ja mitä kohtia väliä.

”Hän varmasti vyöhykkeiden varten tärkeämpiä kohtia, ja voit tuntea, että koska se tarkoittaa, että on paineita sinua.”

Raducanu on yksi 24 johtavista pelaajista duelling se ulos laajalti laskutettu Premier League tennistä, kilpailevat rinnalla tähti-nastoitettu joukko lahjakkuutta kuten Harriet Dart, Jodie Burrage ja Eden Silva naisten piirtää ja Arthur Fery, James Ward ja Liam Broady miesten.

Ainutlaatuinen muoto oli suunnitellut Murray valmentaja, Jamie Delgado, jossa pelaajat jaetaan kahteen laatikkoon kuusi ennen finaaliviikonloppua 15.8.-16.

Raducanu, joka syntyi Torontossa, sai käynnissä tyylillä, kun hän laajentaa hänen imperious varhainen ennätys lähettää aiejulistuksen hänen 11 naispuolisia kilpailijoita.
Hän on tuore pois, että Battle of the Brits kokemus ja nuorin pelaaja National Tennis Centre sanoo, että hän rakasti sekä vakava, ja hauska puoli lämpöä taistelun.

”Se oli niin hauskaa, ja minulle, kuten nuorin pelaaja siellä, se oli hienoa olla noin alkuun pelaajia kuten Andy, kun he juttelevat sinulle puolella tuomioistuin antaa sinulle kiinni!”, hän lisäsi.

”Sinun piti estää, että pois – se oli niin hyvä ympäristö joukkueen kanssa, ja se oli todella harvinaista ja vain hauskaa.

”Oli niin paljon pilailua, se oli hauskaa kaikki heckling puolella tuomioistuinta, joten koko kokemus oli melko surrealistinen.”