Luettelo vahvistetuista sepelvaltimoistatapauksista

Tällä hetkellä epäiltyjä tapauksia tutkitaan eri yksiköissä tasavallassa. Kuva: Arkisto
Tämä on luettelo uuden koronaviruksen vahvistetuista tapauksista terveysministeriön viimeisimmän raportin mukaisesti; Tilanne COVID-19 maassa heittää yhteensä:
Mexico City on edelleen yhteisö, jolla on eniten aktiivisia tapauksia (yli 3 tuhatta), jonka jälkeen Guanajuato, Meksikon osavaltio, Veracruz, joka nousee kannan eilen, jonka jälkeen Tabasco, Nuevo León, Jalisco, Coahuila, Jukatan, Quinta Roo ja Puebla, kaikki nämä yksiköt yli 1000 aktiivista tapausta ja jotka yhdessä keskittyä 66% maan aktiivisista tapauksista.

Niitä pidetään aktiivisina tapauksina, ne positiiviset tapaukset, jotka aloittivat oireet viimeisten 14 päivän aikana, mikä mahdollistaa suuremman virusaktiivisuuden ja siten siirtymisen lisääntymisen.
Hygienian perustoimenpiteet
Ihmiset, joilla on sairauksia, kuten: diabetes, verenpainetauti, sairaalloinen liikalihavuus, munuaisten vajaatoiminta, lupus, syöpä, sydän- ja hengityselinten sairaudet sekä elinsiirrot, 60-vuotiaat vanhemmat aikuiset, raskaana olevat henkilöt ja tyttärensä ja alle 12-vuotiaiden lasten hoidosta vastaavat henkilöt; perheen suojaa kotona.

Pidä terve etäisyys, jos olet yhteydessä perheen ulkopuolisiin ihmisiin, on oltava vähintään 1,5 metrin päässä toisistaan.

Ikääntyneiden aikuisten suojelu ja hoito:
Tärkein toimenpide on ikääntyneiden aikuisten vapaaehtoinen sosiaalinen eristäytyminen ja noudata terveiden etäisyyksien ja ehkäisytoimenpiteiden suosituksia, jos he eivät tervehdi suudelmalla, kädellä tai halauksella.