Komedia ja lyöntiä on täydellinen ottelu Colchester Arts Centre

SILLY lasten komedia ja kansainvälisesti arvostettu beatboxing näyttää epätodennäköistä pariliitoksen – kuten hämmentävä kumppanuus, itse asiassa, kuten pelimerkkejä dunked pirtelössä.

Mutta Jarred Joulu ja Jack ”Hobbit” Hobbs ovat päättäneet shimmy tiensä ulos kahleet normaaliuden vuoksi hienosti kuratoitunut ja ainutlaatuinen suorituskyky.

Palkittu Mighty Kids Beatbox Comedy Show on asetettu typerästi hop, hyppy, ja hypätä Colchester Arts Centre huomenna illalla, tuoreena loppuun loppumassa ajaa Edinburgh festival.

Interaktiivinen, ja hieman bonkers perhekokemus, näkevät kaikenikäiset lapset, ja halukkaita vanhempia, nauttia keitos komedia ja beatboxing, edessä hyvin kaksi masterminds takana outo koalitio.

Jarred joulu, on ehkä parhaiten tunnettu siitä, että tähti CBBC: n Joke Machine ja Dog Söi Kotitehtävät. Jack ”Hobitti” Hobbs, toisaalta, on jäsenenä Beatbox Collective, lahjakas ääninäyttelijä Cartoon Networkin Amazing World of Gumball, ja nykyinen, kaksi kertaa Loopstation Champion.

Kriitikoiden ylistettyä duo’s Mighty Kids Beatbox Comedy Show on kuvattu ”must see”, ”ilmiömäinen” ja ”puhdasta viihdettä”, joka vangitsee mini stand-ups ja buddying beatboxers alkaen get-go.

Mutta funky, paikan päällä musiikkia, lisäksi puoli-halkaisu funniness, ei ole vain huvi lasten.

Aikuisia kannustetaan myös päästämään irti ja liittymään mielettömään liikkeeseen.

Saumattomasti sekoitettu, leikkaus non-stop wackiness show on taattu jättää vieraat keväällä heidän askel ja hymy rönsyilevät koko heidän kasvonsa.

Sen lisäksi, että voit nauttia palkittujen esiintyjien koukeroista, show on informatiivinen, ja vieraat voivat myös poimia muutamia vinkkejä.

Mini masterclasses miten vaikuttavasti beatbox, esimerkiksi, sekä neuvoja siitä, miten säveltää häkellyttävä nugget musiikkia, myös muodostavat matkareitti.

Koko show, lukemattomia palkintoja on myös jopa tarttuu.

Mutta koska kookiness show käsite, älä ihmettele, jos saat hieman enemmän kuin voit tinkiä.

Mighty Kids Beatbox Comedy Show tulee Colchester Arts Centre huomenna iltapäivällä klo 14.00.

Ovet paikka on avoinna 13:30.

Liput tapahtumaan maksavat 30 £ neljän hengen perheelle, mukaan lukien vähintään yksi lapsi.

Vaihtoehtoisesti, yksilöt voivat osallistua suorituskykyyn vain £ 8.