Katso jos sinulla on nämä autot, turvatyyny olisi väärässä paikassa: Profeco

Lausunnossaan Profeco pyysi tarkistamaan auton merkki ja malli nähdä, jos se on tarpeen tarkistaa turvatyyny. Kuva: Quartroom.
Federal Consumer Attorney’s Office (Profeco) ilmoitti sunnuntaina kautta ilmoitus siitä, että Duster ja Oroch tapauksissa Duster ja Oroch tapauksissa sekä malli 2019 ja ranskalainen valmistaja Renault, kehotetaan tarkistamaan, koska ”edessä kuljettajan turvatyyny” joidenkin näiden yksiköiden ”ehkä asennettu väärin”, joten tämä lisävaruste ei voinut toimia niin kuin sen pitäisi hätätilanteessa.

Turvatyynyn tarkoituksena on useiden näkökohtien joukossa toimia turvajärjestelmänä, kun on shokki.
Sen tehtävänä on pehmentää ajoneuvon matkustajien vaikutusta; turvatyyny täyttyy nopeasti kemiallisen reaktion ansiosta.
Profeco lisätty osalta turvatyynyt asennettu Renault mallit:

”Tästä syystä Renault Meksiko ilmoitti, että se suorittaa tarkastelun ajoneuvojen vahvistaa valmistusnumero (turvatyyny) ja jos se on luettelossa vaikuttaa yksiköiden, se korvataan.”

Tietojen mukaan Renault jakoi Profeco, yhteensä kuusituhatta 384 yksikköä Duster ja Oroch mallit 2019 voisi olla liikkeessä kansallisella alueella, lisäksi analyysi turvatyynyt alkoi 17 heinäkuuta ”ja on toistaiseksi voimassa”, jotta varmistetaan, että kaikki yksiköt ovat optimaalisessa kunnossa niiden turvallista toimintaa.