Kaikki pääkannet, Ranska ilmoittaa pakollinen käyttö suljetuilla julkisilla sivustoilla

Ranskan suljetuilla julkisilla paikoilla maanantaista lähtien on kannettava kansikannet. Kuva: AFP
Ranska ilmoitti, että maanantaista alkaen ihmisten on kannettava suljettujen julkisten paikkojen peitetoimenpide COVID-19-tartunnan hillitsemiseksi.

Ilmoituksen teki Ranskan terveysministeri Olivier Véran, selitti hänen sosiaalisten verkostojensa kautta, että tämä toimenpide on harkinnut keskuksia, kuten markkinoita, pankkeja tai kauppoja.

”Tämä kattaa vähittäismyyjät, julkisesti saatavilla olevat laitokset, katetut markkinat, pankit. Henkilökohtaiset ehkäisytoimenpiteet ja lääkärintarkastukset ovat edelleen välttämättömiä viruksen torjumiseksi tehokkaasti,”

totesi Ranskan ministeri hänen virallinen kimittää huomioon.
Estääkseen COVID-19:n leviämisen, joka johti Ranskan ja useiden Euroopan ja maailman maiden synnytykseen, Ranskan presidentti Emmanuel Macron ilmoitti 14.

Ranskassa viruksen tehokas lisääntymisnopeus on ollut hieman yli 1 heinäkuun ensimmäisestä viikosta lähtien, ja tällä hetkellä se on noin 1,2, mukaan National Public Health Agency.

Tämä tarkoittaa, että jokainen potilas saastuttaa keskimäärin 1,2 henkilöä, joten on lisääntynyt liikkeeseen uuden coronavirus, joka syntyi Wuhan City, Kiina, viime vuoden lopulla.

Ranska laskee, koska puhkeaminen alkoi maassa ja toistaiseksi 211 tuhatta 943 jännityksen uuden coVID-19 kanta ja hieman yli 30 tuhatta kuoli seurauksena sairaus, joka laukaisi maailmanlaajuisen terveyshälytykset, lukujen mukaan Johns Hopkins university.