IMSS-taimitarhat avataan uudelleen valtion viranomaisten ilmoittamalla tavalla

Meksikon sosiaaliturvalaitoksen (IMSS) taimitarhoja, jotka ovat parhaillaan new normalin riittävyyden käynnissä, avataan uudelleen, kunnes valtion viranomaiset ja terveyslaitos ovat ilmoittaneet sen.

Meksikon sosiaaliturvainstituutti (IMSS), koskevat uudelleen avajaiset päiväkoti, raportoitu 8 heinäkuu kautta tohtori Mauricio Hernández Avila, johtaja taloudellisten ja sosiaalisten etuuksien, että olisi aika 9-27 tämän kuun yksiköiden vahvistaa terveysprotokollia.

Tänä aikana tilat mukautetaan New Normalin mukaisiksi, tiimin jäsenten lisäksi he suorittavat uudestisyntyneitä harjoituksia ja kouluttautumatta ilman, että heidän oviensa olisi taas auki.

Valtioiden yksimielisyyttä pyritään
Vaikka liittovaltion hallitus piti päiväkoteja ”olennaisena palveluna”, se oli sunnuntaihin 19.7.2019 asti, mutta avattiin uudelleen ”sopusoinnussa toimivaltaisten valtion viranomaisten aseman kanssa”.

Instituutti totesi, että saavuttaakseen yhteisymmärryksen valtioiden kanssa IMSS päivähoidossa, johtaja Zoé Robledo on ollut virtuaalisia kokouksia edustajien Kanssa Meksikon valtioiden on näkemys edistymisestä pandemian kullakin alueella ja ennen kaikkea teollisuuden avaamista tukea työntekijöitä tällä alalla, jotka tarvitsevat palvelua suojella lapsiaan.

”Pääjohtaja sosiaaliturvan, Zoé Robledo, on järjestänyt virtuaalisia kokouksia kuvernöörit maan oppia epidemiologinen tilanne, joka syntyy niiden valtioiden yhteydessä hätätilanteessa, erityisesti teollisuuden alalla, jotka ovat käynnistäneet toimintansa uudelleen, koska työntekijät näillä aloilla voivat vaatia tätä palvelua.”

Kävi koulua Imss
On huomattava, että jos IMSS:n ja yhteisöjen välillä päästään yhteisymmärrykseen, toimien uudelleenkäynnistämispäivä ilmoitetaan hajautetulle hallintoelimelle, jonka odotetaan toteutuvan porrastusti.