Ilmasto tänään: mahdollisuus rankkasateet vallitsee

Tänä sunnuntaina 19 heinäkuu, mahdollisuudet raskas hyvin rankkasateet vallitsee. Kuva: Quartroom.
Sääennuste tänä sunnuntaina 19 heinäkuu osoittaa, että mahdollisuudet raskaat suihkut ja rankkasateet vallitsevat paljon maan alueella.

National Weather Service (SMN) totesi, että sunnuntaina matalapaine kanava voittaa pohjoisen ja keskustan maan vuorovaikutuksessa epävakauden korkealla ilmakehän ja kaukalo korkealla ilmakehän ja eroja korkeus, sekä tunkeutuminen kostean ilman Tyynellämerellä ja Meksikonlahdella.

Nämä olosuhteet aiheuttavat erittäin voimakkaita sateita Sonora, Chihuahua, Sinaloa, Durango, Zacatecas, Jalisco ja Guanajuato; Rankkasateet San Luis Potosí, Nayarit, Aguascalientes, Querétaro, Michoacán, Meksikon osavaltio, Mexico City, Guerrero, Oaxaca, Veracruz, Chiapas, Tabasco, Campeche, Jukatan ja Quintana Roo.

Sateet voivat liittyä sähköistä toimintaa, tuulenpuuskat ja mahdolliset raekuurot.

Trooppinen aalto numero 18 matkustaa kaakkoon ja itään Meksikossa, aiheuttaa suihkut ja rankkasateet mukana sähköistä toimintaa ja tuulipuuskat yli edellä mainituilla alueilla, sekä etelässä maan.

Toisaalta, toinen kanava alhainen paine leviää Jukatanin niemimaalla, aiheuttaa suihkut ja rankkasateet mukana sähköistä toimintaa, ja puuskissa tuulen tuon niemimaan.