He pyysivät bitcoin hakkereita vapauttamaan Twitter-tilejä: mitä ne ovat ja mitä varten ne ovat?

Bitcoin on internetissä käytettävä valuutta. Kuva: Internet
Eilen ryhmä hakkereita pyysi bitcoineja kautta sabotaasi tilien hermona, mukaan lukien, että suurten liikemiesten kuten Bill Gates, Elon Musk ja Jeff Bezos, suorittaa epäillään petos netizens.

Mikä bitcoin on?
Bitcoin on verkko, joka mahdollistaa uuden maksujärjestelmän ja täysin digitaalisen valuutan; Lisäksi se on ensimmäinen verkko, jota sen käyttäjät eivät hallinnoi ilman keskusviranomaista tai välittäjiä; tällainen maksujärjestelmä on rahaa Internetiin, mukaan bitcoin.org sivuston.

Bitcoinien hallitsemiseksi on tarpeen asentaa matkapuhelimeen tai tietokoneeseen ”digitaalinen lompakko” virtuaalivaluutan käyttämiseksi; voit osallistua vaihtotaloon tai osallistua palkintotyyppisille sivustoille, jotka maksavat Bitcoinilla, virallisella valuuttasivustolla, joka on raportoitu Meksikossa.

Twitter hyökkäys
Jälkeen cyberattack, Twitter aloitti tutkimuksen hakkerointi virallisten tilien henkilöitä, kuten Bill Gates, Elon Musk ja Joe Biden, joka herätti epäilyksiä alustan turvallisuutta.

Blockchain.com sivusto, joka valvoo kryptovaluutta liiketoimia, sanoi, että noin 12,58 bitcoinia, joka vastaa noin 116.000 dollaria, lähetettiin petos tweets- sähköpostiosoitteeseen.

Muutama tunti ennen keskiviikon kyberhyökkäystä parlamentin valvonta- ja uudistuskomitea pyysi kansallisen kyberturvallisuuden superagentin nimittämistä.

Sosiaalisen median kasvavan roolin kasvaessa julkisessa elämässä näistä alustoista on tullut keskeisiä geopoliittisia välineitä erityisesti kriisiaikoina.

Twitter ilmoitti, että se esti vaikuttaa tilejä ja poistaa tweets lähettäjä hakkerit. Trumpin tiliin, jossa ei ole 83,5 miljoonaa seuraajaa, eikä Valkoisen talon tiliin hyökätty.

Huijarit hakkeroivat myös Apple- ja Uber-tilit sekä bitcoinia käyttävien yritysten tilit.