Happiness rayito: Chilen sijainen toimii Naruto jälkeen bill

Viralliset lainsäätäjät olivat yllättyneitä juhla Chilen Euroopan parlamentin jäsen Pamela Jiles jälkeen käynnissä Naruto. Kuva: Reuters.
Pamela Jiles, chileläinen toimittaja ja opposition KANSANEDUSTAJA, valloilleen aamulla aalto meemit sosiaalisessa mediassa, kun hän juoksi kuin Naruto kongressissa vaaleanpunainen viitta kutsua kulkua laskun avulla hätätilanteessa peruuttaminen kansalaisten eläkerahastot, auttaa heitä selviytymään talouskriisin syntyy uusi coronavirus (COVID-19).

Chileläinen Euroopan parlamentin jäsen Pamela Jiles juoksi edestakaisin useita kertoja presidentti Sebastián Piñeran keskustaoikeudelta hallituksen ministereiden edessä, jotka istuivat edustajainhuoneen korokkeella ja jotka epäonnistuivat yrittäessään pysäyttää hankkeen, jonka senaattorien on nyt nähtävä. Naruto on manga-sarja kirjoittanut ja kuvittanut Masashi Kishimoto.
Humanisti Euroopan parlamentin jäsen Pamela Jiles, jäsen vasemmistolainen Broad Front koalitio ja edustavat köyhiä piirit pääkaupungissa, Santiago, on ollut yksi vahvimmista kannattajia suunnitelman avulla kansalaiset kärsivät coronavirus pandemian peruuttaa jopa 10% niiden eläkerahastojen kattamaan kustannukset, pienellä avulla ja Naruto.

Pamela Jiles sanoi tiistaina, että hän työnsi voimakkaasti siihen pisteeseen ”tarjoaa” hänen ruumiinsa hallituksen lainsäätäjille rikkoa riveissä ja äänestää uudistusta ”, joka pelastaa ihmisiä nälkään.”
Twitterissä, virkaa vietetään Pamela Jiles kuin ”iso-isoäiti”, verrattuna hänen Naruto – nuori ninja japanilainen manga – ja kehotti Chilen nimeksi ”Jile”.
”Juoksin kuin Naruto, höyhenet ja pashhhhmina edellä ministerit (…) ja minä potkaisin heidät ulos ja tanssin voittomme heidän kasvoillaan”, Pamela Jiles kirjoitti sosiaalisessa verkostossa. 83% niistä kuullaan pollster Cadem viime viikolla tukea tätä toimenpidettä, ja rahaston hallintajärjestelmä on aiheena voimakkaita sosiaalisia mielenosoituksia Etelä-Amerikan kansakunta.