Faf de Klerk tervehtii uutta allekirjoittamista Manu Tuilagi ajo myyntistandardit

Mm-kisojen voittaja Faf de Klerk on tervehditty Manu Tuilagin vaikutusta Sale Sharksiin, kun hän valmistautuu tekemään debyyttinsä heille.

Englannin keskusta Tuilagi on asetettu riviin Sale keskikentällä, kun Gallagher Premiership jatkuu perjantaina.

Sale matka Harlequins on ensimmäinen Premiership kiinnike 159 päivää sen jälkeen, kun coronavirus pandemia toi kilpailun pysähtyä.
Sale Sharks ja Englannin keskus Manu Tuilagi (David Davies /PA)
Ja se antaa Sharks välitön mahdollisuus esitellä heidän uusin iso-nimi allekirjoittamisesta, joka muutti Premiership kilpailijat Leicester viime kuussa.

”Kaikki asiat, jotka on sanottu Manu ovat aivan totta”, Myynti ja Etelä-Afrikka scrum-puoli de Klerk kertoi PA uutistoimisto.

”Kaveri kuin että, olet vasta aiemmin pelannut häntä vastaan, ja vaikka tiedät, että hän on saanut hyvän maineen, et koskaan tiedä, miten hän aikoo suodattaa osaksi joukkue.

”Mutta hän on ollut aivan loistava, ja olen ollut hyvin vaikuttunut hänestä.
”Tapa, jolla hän on kouluttanut, hän vain asettaa standardin todella korkea ja ajaa meidät olemaan parempia.

”Jokainen joukkue tietää, että heidän täytyy suorittaa joka viikko pitää paikkansa, ja että vain nostaa koko koulutusympäristön. Se on ollut hienoa näinä viime viikkoina.”

De Klerk, joka palasi toimia polvivamma juuri ennen Premiership keskeytettiin maaliskuussa, on innoissaan Sale näkymiä.

Se on 14 vuotta siitä, kun klubi viimeksi nosti Premiership hopeat, kun ne olivat innoittamana pelaajat kuten Jason Robinson, Charlie Hodgson ja Sebastien Chabal.