Esittäminen unelma ei aina tavoite – Halusin olla Spurs tähti

Mitä alkaa syntyä enää vietät tässä hullu ammatti on, että olet aina valmistautuu mahdollisuus lakko.

Vaikka olen taottu uran näyttelijä, esiintyjä, ja muusikko, ja nyt mahdollisesti, kuten kirjailija, kun olin paljon nuorempi kaikki olen koskaan halunnut oli olla jalkapalloilija ja pelata minun sankareita, Tottenham Hotspur.

Synnyin siellä ja luonnollisesti tuli suuri fani joukkue.

No onneksi viheltää pelissä pojat sunnuntai liigan puolella olin partioinut ja liittyi Spurs nuoriso perustettu noin puolitoista vuotta – se oli unelma.

Pelaajien tapaaminen, koulutus oikeassa harjoituskentässä, värien käyttö – se oli hämmästyttävä kokemus.

Olin samassa joukkueessa kuin Vinny Samways ja Steve Sedgeley.

Valitettavasti he olivat ”päästää minut menemään”, koska olin liian pieni.

”Tule takaisin, kun olet isompi”, he sanoivat. Olen edelleen ajatellut mennä takaisin nyt, nyt olen isompi ja pyytää toisen bash sitä.

Kuitenkin, samoihin aikoihin olin sattumalta ollut kirjoilla viikon mittainen toimiva kurssi nuori toimijatoimisto Lontoossa.

En halunnut mennä, mieluummin pelaan footy minun kaverit, mutta siskoni, joka olisi pitänyt mennä, oli sairas eikä halua luopua rahoista, olin viime hetken korvike.

Saatuaan suostuttelun menin mukaan ja minulla oli fantastinen aika osallistua kaikenlaisiin tanssiin, liikkumiseen, laulamiseen ja näyttelemiseen.

Omistaja, näyttelijä Tony Boden, oli vaikuttunut tarpeeksi minulle, että hän tarjosi äidilleni mahdollisuuden minut lisätään niiden valu kirja.

Emme tienneet, mikä tämä on, mutta hän suostui kuitenkin.

Joten, muutaman viikon kuluttua on ”päästää irti” Spurs ja todellisuudessa loppuun minun jalkapallouran, minulla oli ensimmäinen toimii koe TV-mainos, ja arvaa mitä, he tarvitsivat nuori röyhkeä kaveri, joka oli todella hyvä jalkapallo.

Sanomattakin on selvää, sain osa, joka oli ensimmäinen ammatillinen toimii olen koskaan tehnyt.

Tyttäreni oli valtava ilo hakea kaupallinen ulos Youtube; Se on siellä, poika pelaa jalkapalloa, juo Lucozadea.

En ole nähnyt sitä sen jälkeen, kun se esitettiin noin 30 outoa vuotta sitten.

Pelasin vain jalkapalloa, kun kamera rullattiin. Mutta kun kulutat laatikoita tuotteen en koskaan juo enää tippaakaan, että juoma uudelleen, voin kertoa teille.