Ei rikollisia voi haastaa liittovaltion joukot: Durazo

Video, johon Durazo viittaa, epäiltyjen jäsenten rikollisryhmän, levisi perjantaina. Kuva: Quarto
Lähetysten jälkeen video väitetään featuring jäseniä Jalisco Nueva Generación Kartelli (CJNG), turvallisuus-ja kansalaissuojeluministeri, Alfonso Durazo, nimeltään kuvat ”ilmeinen montaasi” ja vakuutti, että ei ole rikollinen ryhmä pystyy menestyksekkäästi haastamaan liittovaltion turvallisuusjoukkojen.

Alfonso Durazo nosti kantaansa video hän levisi perjantaina, jossa useita univormuja kuullaan sanomalla: ”Puhdasta ihmistä Mr. Mencho, ylös Mr. Mencho”.

Turvallisuussihteeri totesi twitterissä, että propagandavideota, joka ilmeisesti johtuu rikollisjengistä, analysoidaan sen mahdollisen aitouden ja ajallisuuden vahvistamiseksi.

Video, johon Durazo viittaa ja jossa CJNG:n jäsenet näyttävät esiintyvän, vaikuttaa rikollisryhmän väitetyiltä jäseniltä. Kohteet poseeraavat univormussa, kymmenissä panssaroiduissa ajoneuvoissa ja aseissa.

”Propaganda video johtuu rikollinen jengi analysoidaan, jotta voidaan vahvistaa sen mahdollinen aitous ja ajallisuus”, Durazo sanoi piipittää.

Toisessa viestissä hän yksityiskohtaisesti:

”Riippumatta, toteamme, että ei ole rikollinen ryhmä pystyy menestyksekkäästi haastamaan liittovaltion turvallisuusjoukkojen, saati että ilmeinen kokoonpano.”