Ei liikettä kotona Emilio ”L”, CDMX

Mitään liikettä ei ole kirjattu kotiin entisen johtajan Petróleos Mexicanos (Pemex), Emilio Lozoya, koska hän palasi luovutetaan Meksikoon varhain perjantaiaamuna.

Uno TV meni kiinteistön sijaitsee asuin-osastolla nimeltä La Retama Lomas de Bezares, pormestari Miguel Hidalgo ja mukaan valvontahenkilöstön kukaan ei ole tullut tähän paikkaan eikä erityistä huolellisuutta tai turvallisuutta on toteutettu.

Talon numero 11 oli maistanut ja turvattu 28 toukokuu 2019, jonka attorney General’s Office of the Republic. Se oli väitetysti hankittu 38 miljoonaa pesoa väitetyn lahjuksia Altos Hornos de México maksaa Emilio Lozoya.

Pemexin entinen johtaja, joka, eli tasavallan oikeusministeri, on sairaalassa, teki marraskuussa 2019 valituksen kyseisen kotipaikan vakuutusta vastaan.

Tänä lauantaina 18 heinäkuu, valvontahenkilöstö omaisuutta yksityiskohtaisesti, että kukaan ei ole tullut tähän osoitteeseen.
Kuulemiset Emilio ”L”, entinen johtaja Petróleos Mexicanos (Pemex), on kautta WhatsApp, sosiaalinen viestintä-alue liittovaltion oikeuslaitoksen neuvoston (CJF) raportoi perjantaina.

Viestintäalue mahdollisti tänä aamuna viestintäkanavan, jonka kautta voidaan reaaliaikaisesti seurata kuulemisia, joiden avulla liittovaltion rikosasioissa toimivat tuomarit päättävät hoitaa agrotypeadosin ja Odebrechtin tapaukset Emilio L:tä vastaan, Pemexin entistä johtajaa, voidaan seurata reaaliajassa.

Yhteisöjen tuomioistuin ilmoitti, että whatsApp-keskustelun kautta eri tiedotusvälineet voivat seurata sekä oikeusministerin kansliaa että oikeusasiamiestä Emilio ”L:n” tapauksissa.