COVID-19:tä hallittaisiin 4 tai 8 viikon kuluttua, jos kaikki käytetyt päänkannet: CDC

Johtaja Us Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Robert Redfield, sanoi, että jos kaikki amerikkalaiset käyttävät päänpäällysteet, kasvavat tapaukset uuden coronavirus (COVID-19) voisi olla hallinnassa neljän tai kahdeksan viikon kuluessa, hän sanoi aikana online haastattelussa lehdessä American Medical Association (JAMA) , lääketieteellinen julkaisu.

”Luulen, että jos saamme kaikki käyttämään naamioita juuri nyt, hallitsemme tätä neljän, kuuden tai kahdeksan viikon kuluttua. Olen iloinen nähdessäni, että presidentti (Donald Trump) ja varapuheenjohtaja (Mike Pence) käyttää luonnos kattaa. On selvää, että heidän tilanteessaan he voisivat helposti perustella, että heidän ei tarvitse, mutta tarvitsemme heitä ns esimerkkiä.”
Se veisi 4-8 viikkoa valvoa coronavirus, jos kaikki käyttävät pään kansi. Kuva: Reuters.
Johtaja Yhdysvaltain CDC sanoi myös, että käyttämällä kasvot kattaa oli kansanterveyden kysymys ja että hän oli ”surullinen” nähdä, että kysymys oli niin politisoitunut. CDC sanoi yhdessä julkaisussa, että useimmat Yhdysvaltain kansalaiset käyttivät kangas kattaa jälkeen hallitus suositteli sen käyttöä huhtikuussa; ei laiminlyödä coronavirusta (COVID-19) vastaan jo saavutettua edistystä.
Robert Redfield vaati ”yleinen naamiointi” valvoa coronavirus: hän korosti, että useat tutkimukset osoittavat, että käyttö pään kansi toimii runsaasti marginaali etu vastaan tartunta, yhteydessä regrowths ympäri maailmaa, ja että asiantuntijat väittävät, että coronavirus (COVID-19) on sairaus, joka tuli pysyä ihmisten keskuudessa.