Coronavirus Meksikossa: tänään 19 heinäkuu, uutisia ja tapauksia COVID-19

Coronavirus Meksikossa
IMSS-taimitarhat avataan uudelleen valtion viranomaisten ilmoittamalla tavalla
Meksikon sosiaaliturvalaitoksen (IMSS) taimitarhoja avataan uudelleen, kunnes valtion viranomaiset ja terveyslaitos ovat ilmoittaneet niistä.

COVID-19:stä toipuvien ihmisten määrän kasvu
Tohtori José Luis Alomía, epidemiologian pääjohtaja, ilmoitti, että taudista toipuvien ihmisten määrä kasvaa.

Elokuussa et voi palata face-to-face luokat: Terveys
Paluu face-to-face luokat eivät voi olla elokuussa suunnitellusti ennen COVID-19 pandemia, alivaltiosihteeri terveyden ehkäisyn ja edistämisen Hugo López-Gatell Ramírez korosti, korosti

Coronavirus valtioissa
Suosionosoituksia! Toimittaa ruokakomerot COVID-19 sairaalan siivoushenkilöstölle
Emmanuel Ramírez, tohtori Gustavo Bazin sairaalan ylläpitäjä, todistaa suurta työtä, jota henkilökunta tekee hoitaakseen potilaita, joilla on COVID-19, jotta he auttavat työtovereitaan. Katso, mitä hän teki.

Silmä! Erotettu, nämä pormestarin magdalena contrerasin tianguit.
Tianguis on keskeytetty pormestarin toimistossa Magdalena Contreras cdmx, koska ne ovat alueita, joilla on suuri tartunta COVID-19, sanoi tänä sunnuntaina kautta julkilausuman, pormestari Paty Ortiz Couturier. Toimenpide toteutettiin terveyden hyväksi.

Aragonian metsässä ei tottelemattomia terveystoimenpiteitä
Bosque de Aragónissa pääsisäänkäynnistä tallennuksen avulla vierailijoille ilmoitetaan saniteettitoimenpiteistä paikkaan.

Puhallettava sairaala osallistua COVID-19 vetää tuulen Coahuila
Tuulipuuskat jopa 70 kilometriä tunnissa, jotka kirjattiin lauantaina iltapäivällä kunnassa Ciudad Acuña, Coahuila, kuvasi puhallettava sairaala asennettu hoitaa ihmisiä tartunnan coronavirus COVID-19.

Coronavirus maailmassa
Yhdistynyt kuningaskunta, vakuutus Venäjän osallistumisesta kyberhyökkäyksiin
Britannian Dominic Raab sanoi sunnuntaina, että hän on ”täysin varma” Venäjän osallistumisesta cyberattacks varastaa tietoja coronavirus rokote.

Kaikki pääkannet, Ranska ilmoittaa pakollinen käyttö suljetuilla julkisilla sivustoilla
Ranska ilmoitti, että maanantaista alkaen ihmisten on kannettava suljettujen julkisten paikkojen peitetoimenpide COVID-19-tartunnan hillitsemiseksi.

Prinsessa Leonor näyttää esimerkkiä Espanjan kuninkaalle: hän pyytää häntä ottamaan suojan
Prinsessa Leonor oli esimerkkiä käyttää päätykansi ja pyysi isäänsä, kuningas Felipe VI Espanjan laittaa maskin aikana julkinen tapahtuma, joka johti Espanjan rojalti.