Coronavirus Meksikossa: tänään 18 heinäkuu, uutisia ja tapauksia COVID-19

COVID liikennevalo: 14 tilaa oranssi
COVID-19 Risk Traffic Light tulee voimaan maanantaista 20 heinäkuu, esittää 14 todetaan oranssi ja 18 punaisella.

Ensi viikolla, Luoteis-ja Tyynenmeren (paitsi Baja California Sur, Nayarit, Jalisco ja Colima) muuttuu oranssiksi.

Chiapas muuttuu myös oranssiksi, alivaltiosihteeri Hugo López-Gatell raportoitu nojalla, joilla on kaikki neljä kriteeriä:

sairaalan ammatti, koska sairaalayksikkö on riittävä
Tapausten määrän jatkuva väheneminen yhteisössä
Jatkuva lasku sairaalatapauksissa
Viruksen positiivisuuden prosenttiosuus, joka on pienentynyt
Tämä EPIDEMIOLOGINEN liikennevalo COVID-19:n mukaan on voimassa 20–26.7.

Isä ja tytär voittaa COVID-19
Voittaminen COVID-19 voi olla pitkä hengitys taistelu, Tania Cabrera Alvarez kertoo hänen kokemuksensa tämän sairauden hän kärsi yhdessä isänsä kanssa. Tutustu tämä uskomaton suosittelu, että Tania jaettu yksinomaan Unotv tässä linkissä.

COVID-19:n ohittaminen suurilla tartunta-alueilla
Iztapalapa on yksi niistä alueista, joilla on eniten aktiivisia tapauksia COVID-19 Mexico City, se on Lomas siirtomaa San Lorenzo. On kuitenkin niitä, jotka eivät yksinkertaisesti sairastu. Katso tämä tarina.

Sairaanhoitaja yhdistetty äiti rooli potilaan hoitoon
Sairaanhoitaja Maria Edith Eriga on käsitellyt COVID-19 tapauksissa aikana pandemian Morelia, Michoacán. Hän yhdisti äidin roolin potilaiden hoitoon. Katso tämä tarina.

Ei rokotetta vielä vähentää kuolleisuutta
Cristian Morales PAHO Meksiko huomautti, että ei ole näyttöä siitä, että hydroksiklorokiini, ivermektiini, lopinaviiri, remdesiviiri, toipilas plasma, muutamia mainitakseni vähentää kuolleisuutta coronavirus.

”… Meillä ei myöskään ole rokotetta, joka on tehokas myöskään. Kehitysvaiheessa on 145, kolme toisessa vaiheessa, ja kolme niistä on jo siirtymässä vaiheeseen 3, jossa niiden tehokkuutta testataan suuressa mittakaavassa…”,

Cristian Morales, PAHO Meksiko.
Takaisin kouluun ei ehkä elokuussa
Hugo López-Gatell kehitti, ettei hän todennäköisesti voi palata kouluun elokuussa ja että presidentti Andrés Manuel López Obradorin kanssa esitetyistä ehdotuksista keskustellaan.

”Et voi palata (luokkiin) elokuussa, ehkä syyskuussa. Vaadin kuitenkin, että päätöstä ei ole vielä tehty, se riippuu monista tekijöistä, ja ensi tiistaina 21.

Hugo Lopez-Gatell, terveyden ehkäisyn ja myynninedistämisen alivaltiosihteeri
Prinsessa Leonor pyytää Espanjan kuningasta käyttämään sängyn peittämää
Prinsessa Leonor oli esimerkkiä käyttää päätykansi ja pyysi isäänsä, kuningas Felipe VI Espanjan laittaa maskin aikana julkinen tapahtuma, joka johti Espanjan rojalti.