Colchester neuvosto paljastaa £ 4.7m suunnitelma kunnostaa entinen Queen Street linja depot

£ 4,7 miljoonaa suunnitelmaa laittaa hylätty entinen linja-autoasema takaisin käyttöön toimistotilaa voisi tarjota ”kaivattua” vauhtia Colchester kulttuurikorttelin.

Colchester neuvosto on alkanut tutkia mahdollisuutta muuntaa entinen First depot, Queen Street, tulee ”tusina tai enemmän” liiketoimintayksiköitä.

Neuvosto hakee Kaakkois-Paikallisen yrityskumppanuuden rahoitusta, ja siinä toivomme, että ryhmä ”enemmistö” hankkeen kustannuksista.

Käteistä voisi tulla myös hallituksen Towns Fund, jos Colchester tarjous jopa £ 25 miljoonaa on onnistunut.

David King, Colchester valtuutettu vastaa resursseista, sanoi, vaikka suunnitelmat ovat varhaisessa vaiheessa, yksiköt olisi tarjottu ”digitaalinen ja luova” yrityksille.

”Tämä olisi mahdollisuus joitakin pieniä tiloja luovia ja digitaalisia yrityksiä on sivustopaikannus pitkin Queen Street”, hän sanoi.

”Olemme puhuneet investointisuunnittelijoille investoinnin turvaamisesta, ja kunnes päätös on tehty, on käytävä läpi prosessi tai kolme.

”Entisenä linja-autohallina se voisi olla aivan oikeassa, ja tekijät myös tämän alueen uudistamiseen.

”Sanoisin, että puhumme yli tusinasta mahdollisuudesta pienyrityksille.”

Jäsen King toivoo, että jos suunnitelma toteutuu, se toimii katalysaattorina Colchesterin ”laiminlyödyn” osan parantamisessa.

”Tämä osa kaupunkia on joskus ollut laiminlyöty tuntuu, enemmän ränsistynyt sivustoja voimme muuntaa paremmin – sitä enemmän se kannustaa muita investointeja, sitä enemmän se ajaa jalansijaa.

”Jos varhainen työ on menestys ja mahdollinen rahoitus on turvattu, teemme päätöksen siitä, menemmekö sen kanssa vai emme vuoden loppuun mennessä.”

”Hankkeen arvo, jos se tapahtuu, on noin £ 4,7 miljoonaa – vaikka tämä määrä on vahvistettava ja meidän on turvattava investointi.”

King lupasi myös avoimuutta neuvostolta, joka suostui ostamaan sivuston ensimmäisestä vuodesta 2013.
”Neuvosto pidetään vastuussa yli suunnitelmia, Alumno oli hyvä esimerkki tästä”, hän sanoi.

”Seuraamme kaikkia lakisääteisiä suunnitteluprosesseja ja se on avoin ja julkinen prosessi.”

Ensimmäinen lopetti Queen Streetin varikolla vuonna 2015, kun se siirsi linja-autonsa uuteen varikolle Colchesteriin Haven Roadilla.

Colchester council osti sivuston vuonna 2013 ja on jo pitkään toivonut jälleenrakennushanketta.

Vuonna 2015 viranomainen leijui suunnitelmia muuttaa varikolla ”Wonderhouse”, museo, jossa esineitä sijoitetaan varastoon, koska ei ole tilaa Colchester Castle.

Mutta suunnitelmat romutettiin vuoden 2016 alussa, kun Heritage Lottery Fund hylkäsi neuvoston toisen tarjouksen käteisellä.

Tuolloin neuvoston silloin suunnittelu pomo Tim Young sanoi: ”Meidän on koottava nopeasti ja keksiä vaihtoehtoinen suunnitelma.”

Varasto on kuitenkin pysynyt tyhjänä ja käyttämättömänä siitä lähtien.

David King, valtuutettu vastaa resursseja, sanoi neuvosto oli puhunut mahdollisille sijoittajille rahoituksesta vuodesta 2018.

”Tiedämme, että luovan teollisuuden ja digitaalisen teollisuuden yritykset ovat paljon useammin osa modernia taloutta teollisuuden kaltaisilla aloilla”, hän sanoi.

”Meillä on asioita valmisteilla, kuten 5G, joka osoittaa olemme probusiness ja keskittynyt tekemään kaikkemme auttaa nykyisiä yrityksiä etsiessään tulevaisuuteen.”