CDMX lisää kaksi siirtokuntaa punaisia liikennevaloja, ne ovat ensisijaisesti huomiota

Alueet, jotka ovat palanneet punaiseen liikennevaloon epidemiologiseen hälytyskonsentraattiin 20 % COVID-19-peräkohdista kaupungissa. Kuva: Quartroom.
Keskiviikkona 22 heinäkuu, Tezozomoc ja San Juan Tlihuaca siirtomaita Azcapotzalco mayoralty liittyy luetteloon siirtomaiden, kaupunkien ja lähiöissä Priority Care määrä COVID-19 tartunta Mexico City.

Näiden siirtokuntien kanssa on jo 36 aluetta, joilla pääomaviranomaiset puuttua kokonaisvaltaisesti ja kohdennetusti, tavoitteena vähentää ja välttää tarttuvan coronavirus COVID-19.

Alueet, jotka ovat palanneet punaiseen epidemiologiseen hälytysliikennevaloon, keskittyvät 20 prosenttiin COVID-19-peräkohdista kaupungissa, vähentäen toimintaa ja lääketieteen, talouden ja elintarvikkeiden avulla se edistää ihmisten oleskelua kotona ja varmistaa, että näissä paikoissa asuvien henkilöiden oikeus terveyteen :

Edellä mainitun toteuttamiseksi pääomahallitus toteutti seuraavat toimet:

Epidemiologinen seuranta talo talo lääketieteen neuvontaa ja uudelleentarkastelua varten ja tarvittaessa testien suorittaminen sekä Covid-19:n tapausten varhainen kanavointi.
Terveyskioskien asennus lääkäriin. Kioskit ovat käynnissä maanantaista perjantaihin klo 9.00-13.00.
Siirtomaiden tiedotus- ja periphony-kampanjat, joilla levitetään ehkäisytoimia ja kehotetaan ihmisiä jäämään kotiin.
Vastuullinen ja suojattu kotiohjelma, joka koostuu lääketieteellisen, ruoan ja taloudellisen tuen tarjoamisesta perheille, joilla on positiivinen Covid-19-testijäsen, seuraa oireita videopuhelun avulla Locatel-lääkärin kanssa; sekä antaa oikeudellista neuvontaa poissaololle työstä.
Yleisillä teillä käytävän kaupan väliaikainen keskeyttäminen niille, joille talouskehityssihteeristö saa taloudellista tukea.
Yleisten terveystoimenpiteiden vahvistaminen julkisen tilan desinfioinnin avulla sekä päänpäällysteiden käytön korostaminen, maskin käyttö julkisessa liikenteessä ja kauppiaille, jatkuva käsien pesu tai antibakteerisen geelin käyttö ja pienintäkään oiretta pysymällä kotona ja lähettämällä tekstiviesti, jossa on sana ”covid19” ja 51515.