Birmingham 2022 tähteet suunnitelma yhden sivuston urheilijoiden kylässä Perry Barr

Vuoden 2022 Kansainyhteisön kisoissa Birminghamissa järjestävät eivät enää aio käyttää yhden paikan urheilijoiden kylää.

Majoitus laitos oli tarkoitus rakentaa Perry Barr alueella kaupungin, mutta coronavirus pandemia on muuttanut ajattelua, jossa kolme sivustoa nyt käytössä.

He ovat NEC-hotellissa, Warwickin yliopistossa ja Birminghamin yliopistossa.

Birmingham 2022: n toimitusjohtaja Ian Reid sanoi: ”Nämä ovat haastavia aikoja meille kaikille ja tuottaa merkittävä moni-urheilutapahtuma tänä aikana on merkinnyt meidän on tarpeen tehdä yhteistyötä tehokkaasti, olla pragmaattinen muuttaa, ja pysyä realistinen haasteista kohtaamme.

”Ymmärrämme, että tämä uusi malli on siirtyminen pois historiallisesta normista, ja olemme kiitollisia kumppaneidemme osoittamasta tuesta kaikkialla Kansainyhteisön pelien yhdistyksissä.

”Birmingham ja West Midlands on erittäin onnekas on erinomainen vaihtoehtoisia tiloja, ja teemme tämän päätöksen nyt, kaksi vuotta mennä, de-riski hankkeen, varmistaa toimitus urheilijoille ja joukkueille ja varmistaa perintö uuden asunto-ja liikenneinfrastruktuurin Perry Barr.”

Perry Barrin elvyttämishanke, jossa on uusia asuntoja ja liikenneinfrastruktuuria, jatkuu edelleen.