Biden tuomitsee Venäjän ja Kiinan aikomuksen puuttua Yhdysvaltain vaaleihin

Joe Biden on 77-vuotias, joka kilpailee Donald Trump puheenjohtajakaudella Yhdysvalloissa marraskuussa 3. Kuva: AFP
Demokraattinen Valkoinen talo ehdokas Joe Biden sanoi Venäjä ja Kiina yrittävät heikentää demokratiaa Yhdysvalloissa ja puuttua ensi marraskuun presidentinvaaleissa.

”Venäläiset yrittävät edelleen siirtää vaaliprosessiamme. Se on fakta.”

Joe Biden, Yhdysvaltain presidenttiehdokas.
Joe Biden sanoi nämä sanat varainkeruutapahtuman aikana.

”Kiina ja muut osallistuvat myös toimiin, joiden tarkoituksena on menettää luottamus tulokseen.”

Joe Biden.
Viime vuonna Yhdysvaltain turvallisuusviranomaiset sanoivat, että ulkoiset vastustajat yrittäisivät puuttua vuoden 2020 vaaleihin ”heikentääkseen demokraattisia instituutioitamme, vaikuttaakseen yleiseen mielipiteeseen ja vahingoittaakseen hallituksen politiikkaa”.

Kuka on Joe Biden?
Joe Biden on 77-vuotias, joka kilpailee Donald Trump yhdysvaltain puheenjohtajakauden marraskuun 3.

Joe Biden on vanhanaikainen poliitikko, joka on tunteellinen ja altis fyysiselle kontaktille, kirkkaalla hymyllä ja huolellisesti kammattuina hiuksilla.

Kolmas oli yksi Joe Biden, veteraani Yhdysvaltain politiikassa, joka käyttää demokraattisia värejä kilpailussa Valkoiseen taloon.

Epäonnistuttuaan vuosina 1988 ja 2008 hänen yrittää turvata demokraattisen presidentin novicude, Barack Obaman entinen varapresidentti lopulta ansainnut, 77-vuotiaana, oikeus osallistua Yhdysvaltain presidentin rotuun.

Biden aloitti uransa lähes puoli vuosisataa sitten Yhdysvaltain senaatissa, hänen kannattajansa väittävät, että henkilökohtaiset draamat hän on käynyt läpi ja usein jaettu julkisesti, kuten menetys kaksi lasta ja hänen ensimmäinen vaimonsa, ovat muokanneet hänen lämmin ja rauhoittava luonne ja ovat olennainen osa hänen poliittista uraansa.

Tämä ”leijona Amerikan historian”, kuten Barack Obama kutsui häntä, koska hän tuli sodan huhtikuussa 2019 on vaatinut, että hän voittaa Trump ja ”koko koneita.”

Yli 35 vuotta senaattorina ja kahdeksan vuotta Obaman oikean käden mies, Biden on vielä selittää monia lukuja hänen ennätys ja hiljaisuus kysymyksiä hänen terveytensä.

Joe Biden on kohteena republikaanit, jotka tuomitsevat hänen puute arvostelukykyä, sekä hänen poikansa Hunter tulo hallituksen Ukrainan kaasuyhtiö, kun hän oli varapuheenjohtaja.