Barcelona paljastaa positiivinen coronavirus tapauksessa pelaajien keskuudessa ennen kauden koulutusta

Barcelona on osoittanut, että yksi yhdeksästä pelaajasta, jotka ovat palanneet ennen kauden koulutusta on testattu positiivinen coronavirus.

Nimetön pelaaja ”ei ole oireita, on hyvässä kunnossa ja on karanteenissa kotonaan”, LaLiga klubi sanoi.

”Pelaaja ei ole ollut yhteydessä mihinkään vanhempi joukkue pelaajia, jotka on tarkoitus matkustaa Lissaboniin torstaina kilpailla Mestarien liigan”, lue lausunto julkaistiin fcbarcelona.com.
Barca on määrä kohdata Bayern München mestarien liigan puolivälierässä Portugalin pääkaupungissa perjantai-iltana, ja välierässä vastaan joko Manchester City tai Lyon odottaa voittaja.

Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wague, Carles Alena, Rafinha, Juan Miranda ja Oriol Busquets ovat yhdeksän pelaajaa, jotka tunnistetaan seuran verkkosivuilla palanneet koulutukseen, kun heidän ensimmäisen joukkueen kollegansa valmistautuvat matkustamaan Portugaliin.

Barca sanoi: ”Klubi on ilmoittanut asiasta asianomaisille urheilu- ja terveysviranomaisille. Kaikkia henkilöitä, jotka ovat olleet yhteydessä soittimeen, on seurattu suorittamaan vastaavat PCR-testit.”

Valencia, Atletico Madrid ja Sevilla ovat muiden LaLiga puolin raportoitu positiivinen Covid-19 testit pelaajien keskuudessa viime viikkoina, vaikka ei kalusteet on vielä keskeytetty, koska tapauksissa.